ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΦΘΗΝΑ ΤΩΡΑ

Ασφάλειες αυτοκινήτου , μηχανής, φορτηγού, ταξί, ζωής, κατοικίας ,επιχείρησης

  ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ

  Από το  2002 η κ.Χτζηγεωργίου Έφη απόφοιτος Τ.Ε.Ι. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ διευθύνει με επιτυχία το γραφείο μας στο κέντρο της Καβάλας με συνέπεια , συνεχή ενημέρωση και αξιοπιστία σε ότι αφορά την ασφάλεια ΟΧΗΜΑΤΩΝ , ΖΩΗΣ , ΥΓΕΙΑΣ , ΣΚΑΦΟΥΣ , ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ.

  Επίσης αναλαμβάνουμε τις φορολογικές σας δηλώσεις με επαγγελματισμό , έμφαση στην λεπτομέρεια και απόλυτη εχεμύθεια , όπως και σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες εξασφαλίζοντας την έγκυρη και ποιοτική λογιστική πληροφόρηση σας.

  Το γραφείο μας μέσα από την δημιουργία και την ανάπτυξη είναι κοντά στον πελάτη ,που θα βρίσκει πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του τις δύσκολες ώρες του και όλων των επιθυμιών του. Στόχος μας είναι:

  • Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας.
  • Η προσέλκυση με σταθερά ανοδικό ρυθμό μεγαλύτερου μέρους της αγοράς των πελάτων , με στόχο την κατάκτηση κορυφαίας θέσεως.
  • Η ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με σκοπό την ταχύτερη υλοποίησή των οικονομικών και διοικητικών φιλοδοξιών μας.
  • Εξυπηρετούμε  και να εκπροσωπούμε τα συμφέροντα των πελατών μας ώστε να νιώθουν ήσυχοι και ασφαλείς .
  • Αναγνωριζόμαστε από τους πελάτες μας για τη Συνέπεια και την Ποιότητα των υπηρεσιών μας
  • Αναγνωρίζουμε την αξία και το ρόλο της ασφάλισης
  • Δημιουργούμε μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις

  Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία και όραμα τις προκλήσεις της νέας εποχής και επενδύουμε σε ποιοτικές λύσεις με απόλυτη εξασφάλιση του πελάτη. Η μεγαλύτερη παροχή και καινοτομία που προσφέρει το γραφείο μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η μελέτη και η έρευνα αγοράς καθώς συνεργαζόμαστε με 20 ασφαλιστικές  εταιρείες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Εδώ και 16 χρόνια, προσφέρουμε υπηρεσίες με “πρόσθετη αξία” και υπερασπιζόμαστε τα δικά σας συμφέροντα, γι’ αυτό είμαστε η πρώτη σας επιλογή στον τομέα της ασφάλισης.

  espa
  espa