ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΦΘΗΝΑ ΤΩΡΑ

Ασφάλειες αυτοκινήτου , μηχανής, φορτηγού, ταξί, ζωής, κατοικίας ,επιχείρησης

  asfalies prosfores

  Προσφορές Ασφάλειας Καβάλα

  Για την πόλη της Καβάλας, έχουμε ακόμα μεγαλύτερες προσφορές. Στη διπλανή εικόνα μπορείτε να δείτε τις ασυναγώνιστε τιμές του ασφαλιστικού γραφείου Χατζηγεωργίου. Τώρα μπορείτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητο σας, το δίκυκλο σας ή το αγροτικό σας σε τιμές ευκαιρίας! Ακόμη μπορείτε να ασφαλίσετε με 1 ευρώ ανά 1000 ευρώ ασφάλισης το σπίτι σας για σεισμό ή για περίπτωση φωτιάς. Οι παραπάνω προσφορές είναι για μικρό χρονικό διάστημα, γι’ αυτό προλάβετε γρήγορα!

  Τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε τις προσφορές ασφάλειας;

  Εάν θέλετε να λάβετε τις προσφορές που αναγράφονται το φυλλάδιο μπορείτε είτε να έρθετε από το γραφείο μας είτε να το κάνετε μέσα από την ιστοσελίδα μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ασφάλισης .

   

  1. Στην παρακάτω φόρμα θα σας ζητηθεί, να συμπληρώσετε κάποια βασικά στοιχεία όπως όνομα, τηλέφωνο , email κτλ στο πρώτο βήμα. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα και πρέπει να συμπληρωθούν .
  2. Στο 2ο βήμα θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε τα αρχεία για να προχωρήσουμε στην ασφάλεια. Τα αρχεία αυτά είναι το δίπλωμα, η ασφάλεια του αυτοκινήτου και το αποδεικτικό κατάθεσης ή την απόδειξη πληρωμής της τράπεζας. Για να πραγματοποιηθεί η ασφάλεια θα πρέπει να έχετε κάνει κατάθεση το ποσό.

   

  Τα αρχεία που θα ανεβάσετε πρέπει να είναι της μορφής PDF ή jpg ενώ το μέγεθος τους δεν πρέπει να ξεπερνάει το 1,5 MB το καθένα για καλύτερη εξυπηρέτηση σας (εάν το αρχείο είναι μεγάλο θα αργήσει να σταλεί).

  Οι αριθμοί λογαριασμοί λογαριασμών είναι:

  Πειραιώς: 6201141351483

  Eurobank: 0026.0225.14.0200770398

  AlphaBank: 800-002101-443970

  Εθνική: 215/753635-65

  Όνομα δικαιούχου λογαριασμών : ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ

  Για ηλεκτρονική πληρωμή :

  Φόρμα Προσφοράς

  Καταχωρήστε τα στοιχεία σας

  Ανεβάστε το καταθετήριο ή την απόδειξη τράπεζας, το δίπλωμα και την άδεια του αυτοκινήτου

  Ανεβάστε τα έγγραφα

  • Στοιχεία
  • Ανεβάστε τα αρχεία

  Φόρμα στοιχείων

  Όνομα

  Επίθετο

  Email

  Τηλέφωνο

  Έγγραφα

  Αρχεία

  Max. size: 64.0 MB

  espa
  espa