ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΦΘΗΝΑ ΤΩΡΑ

Ασφάλειες αυτοκινήτου , μηχανής, φορτηγού, ταξί, ζωής, κατοικίας ,επιχείρησης

   

  Ασφάλεια Σκάφους

  asfaleia skafous

  Ασφάλεια Σκάφους

  Η ασφάλιση του σκάφους σας είναι υποχρεωτική από τον Νόμο και το ασφάλιστρο καθορίζεται κυρίως από την ιπποδύναμη της μηχανής ενώ σε κάποιες εταιρείες ενδέχεται να παίξει ρόλο και η ηλικία του χειριστή. Η ασφάλεια του σκάφους σας είναι τόσο σημαντική όσο μια ασφάλεια αυτοκινήτου ή μια ασφάλεια μηχανής

  Αν το σκάφος διαθέτει μηχανή μέγιστης ιπποδύναμης πάνω από 15HP τότε είναι απαραίτητο να έχετε Άδεια Χειριστού Ταχύπλοου Σκάφους, την οποία μπορείς να αποκτήσεις μετά από ειδικές εξετάσεις.

  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ

  Σύμφωνα με τον νόμο 4256 ΦΕΚ 92/14-4-2014, ο οποίος ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων, και αφορούσε στα τουριστικά πλοία:

  “α. Η μετακίνηση και κυκλοφορία των πλοίων αναψυχής, των επιβατηγών πλοίων και των μικρών σκαφών του Πρώτου Μέρους του παρόντος νόμου καθώς και των μικρών σκαφών ή άλλων θαλάσσιων μέσων αναψυχής τα οποία θεωρούνται ταχύπλοα σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς λιμένα, επιτρέπεται μόνον αν αυτά είναι ασφαλισμένα.

  Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Σκάφους

  Η ασφάλιση της αστικής ευθύνης σκάφους καλύπτει τον κάτοχο από οικονομικές απώλειες που θα υποστεί εάν κληθεί να αποζημιώσει τρίτους για τραυματισμό ή θάνατο, για υλικές ζημιές άλλων σκαφών ή λιμένων καθώς και κάλυψη για πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης.

  Η ασφάλεια που έχετε συνάψει για το σκάφος σας καλύπτει και άλλο χειριστή με νόμιμη άδεια – καλό όμως είναι να δηλώνετε από την αρχή αν θα οδηγεί το σκάφος σας και κάποιος άλλος καθώς στην περίπτωση που έχει την άδεια χειριστή για διάστημα λιγότερο από ένα χρόνο, ενδέχεται να υπάρξει επασφάλιστρο.

  Ασφάλεια Σκάφους στις ασφάλειες Χατζηγεωργίου

  Η σωστή και πλήρης προστασία του σκάφους σας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Έχουμε δημιουργήσει για εσάς ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης σκαφών αναψυχής, καλύπτοντας από τις βασικότερες (και υποχρεωτικές) έως τις πλέον σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες.

  Το Πρόγραμμα «Ασφάλεια Σκάφους» είναι ένα πλήρες πακέτο καλύψεων το οποίο σας εξασφαλίζει από τους κινδύνους που απειλούν τόσο το ίδιο το σκάφος σας όσο και εσάς ως ιδιοκτήτη. Μιλήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για την ασφάλιση του σκάφους σας

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ
  espa
  espa