ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΦΘΗΝΑ ΤΩΡΑ

Ασφάλειες αυτοκινήτου , μηχανής, φορτηγού, ταξί, ζωής, κατοικίας ,επιχείρησης

   

  Ταξιδιωτική Ασφάλιση

  taxidiotiki asfalisi

  Ταξιδιωτική Ασφάλιση

  Η ταξιδιωτική ασφάλιση που προσφέρει η επιχείρηση μας περιέχει τα πάντα για να σας κάνει να έχετε την απόλυτη ταξιδιωτική βοήθεια, είτε ταξιδεύετε σε Ελλάδα είτε σε κάποια ξένη χώρα.

  Το κύριο χαρακτηριστικό που προσφέρει η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι ότι σας απαλλάσσει  από το βάρος της ανασφάλειας, και έτσι μπορείτε να επικεντρωθείτε στο στόχο του ταξιδιού σας είτε αυτός είναι η χαλάρωση σε ένα ταξίδι αναψυχής είτε είναι κάποιο επαγγελματικό ταξίδι και στόχος είναι η επιτυχία κάποιας επιχειρηματικής συμφωνίας.

  Σας εξασφαλίζει μια σειρά από ταξιδιωτικές καλύψεις για συνηθισμένα απρόοπτα, όπως η καθυστέρηση πτήσης, η απώλεια αποσκευών και εγγράφων ή η ακύρωση ενός προγραμματισμένου ταξιδιού. Ακόμα, σας εξασφαλίζει νομική υποστήριξη σε περίπτωση που τη χρειαστείτε.

  Με την ταξιδιωτική ασφάλιση ταξιδέψτε χωρίς έννοιες σε όλο τον κόσμο

  Με την ταξιδιωτική ασφάλιση που σας προσφέρει η εταιρεία μας μπορείτε να ταξιδέψετε παντού ανάλογα το πακέτο που θα διαλέξετε και να είστε ήσυχοι ότι σε οποιοδήποτε πρόβλημα θα μας έχετε δίπλα σας, και θα το αντιμετωπίσουμε με το μικρότερο πιθανό κόστος για εσάς.

   

  espa
  espa