ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΦΘΗΝΑ ΤΩΡΑ

Ασφάλειες αυτοκινήτου , μηχανής, φορτηγού, ταξί, ζωής, κατοικίας ,επιχείρησης

   

  Ασφάλεια Μηχανής

  asfalisi mixanis

  Ασφάλεια Μηχανής

  Το ασφαλιστικό γραφείο Χατζηγεωργίου σας προσφέρει για τη ασφάλεια της μηχανής σας , του μοτοποδηλάτου σας ή για το μηχανάκι σας την πιο φθηνή ασφαλιστική λύση. Μέσα από την πλατφόρμα μας μπορείτε να υπολογίσετε online την ασφάλεια της μηχανής σας και να επιλέξετε εσείς την τιμή της ασφάλειας σας καθώς και τις καλύψεις που θέλετε.

  Το ασφαλιστικό μας γραφείο συνεργάζεται με πάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρείες και γι’ αυτό μπορείτε online να ασφαλίσετε την μηχανή σας, επιλέγοντας μέσα από μια πλειάδα επιλογών. Διαλέξε ΕΣΥ την ασφάλεια που σου ταιριάζει και προσάρμοσε την στα μέτρα σου.

  Το ασφαλιστικό μας γραφείο είναι από τα λίγα στην Ελλάδα το οποίο συνεργάζεται με συνεργείο μηχανών έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε με τα διαδικαστικά πληρωμής σε περίπτωση ατυχήματος. Ακόμη σαν γραφείο είμαστε από τα λίγα που προσφέρουμε προσωποποιημένη λύση στην ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος, καθώς και εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε να κερδίσετε το μεγαλύτερο ποσό που δικαιούστε σε περίπτωση ατυχήματος.

  ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!
  espa
  espa