ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΦΘΗΝΑ ΤΩΡΑ

Ασφάλειες αυτοκινήτου , μηχανής, φορτηγού, ταξί, ζωής, κατοικίας ,επιχείρησης

   

  ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  mikti asfaleia

  ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Όταν μιλάμε για ασφάλειες αυτοκινήτου, συχνά αναφερόμαστε στον όρο μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου. Τι είναι όμως η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου και τι ρόλο έχει;

  Τι είναι η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

  Με τον όρο “μεικτή ασφάλιση” ή πιο… επιστημονικά “ασφάλιση ιδίων ζημιών”, ουσιαστικά καλυπτόμαστε από ζημιές που προκαλούνται στο αυτοκίνητό μας με δική μας υπαιτιότητα. Αυτό σημαίνει πως η ασφαλιστική μας εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να αποκαταστήσει τις υλικές ζημίες του δικού μας οχήματος από ατύχημα ακόμα και στην περίπτωση που είμαστε εμείς οι ίδιοι υπεύθυνοι για το τροχαίο ατύχημα. 

  Τι είναι η απαλλαγή σε μια ασφάλεια

  Η απαλλαγή όπως αναφέρει και το όνομα της είναι το πόσο θα συμμετέχει ο ασφαλιζόμενος σε μια ενδεχόμενη ζημιά . Η απαλλαγή πάντα συνδέεται με την μικτή ασφάλεια καθώς κυρίως αυτή αλλάζει το ποσό που πληρώνει ο ασφαλιζόμενος για την ασφάλεια του. Όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή του ασφαλισμένου, τόσο μικρότερο θα είναι το ασφάλιστρο.

  Πως γίνεται η μικτή ασφάλεια

  Για να κάνετε μια μικτή ασφάλεια θα πρέπει να γίνει συνήθως πρώτα έλεγχος στο όχημα από πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής. Εάν το όχημα είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση η ασφαλιστική μπορεί να αρνηθεί την ασφάλιση αυτού με μικτή ασφάλεια.

  Περιπτώσεις που δεν καλύπτει η μικτή ασφάλεια

  Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις που δεν καλύπτει η μικτή ασφάλεια και αυτές είναι η παρακάτω:

  1. Πρόθεση ασφαλισμένου
  2. Μεταφερόμενο φορτίο (σε περίπτωση που δεν προβλέπεται από την άδεια κυκλοφορίας)
  3. Οδήγηση από νέο σε ηλικία που δεν έχει δηλωθεί στην ασφαλιστική
  4. Οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών
  5. Κίνηση χωρίς οδηγό

  Ασφαλιστείτε Online με μικτή ασφάλεια

  Εάν επιθυμείτε να ασφαλιστείτε online δεν έχετε παρά να μεταβείτε στην σελίδα της online ασφάλισης  και να πάρετε προσφορές ασφάλειας αυτοκινήτου, ταξί, μηχανής ή φορτηγού από της συνεργαζόμενες με το ασφαλιστικό μας γραφείο ασφαλιστικές εταιρείες και να επιλέξετε το συνδυασμό τιμής – υπηρεσιών που επιθυμείτε.

  asfaleiesxatz  espa
  espa