ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΦΘΗΝΑ ΤΩΡΑ

Ασφάλειες αυτοκινήτου , μηχανής, φορτηγού, ταξί, ζωής, κατοικίας ,επιχείρησης

   

  Προσοχή στα πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου!

  Προσοχή στα πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου!

  Μεγάλος αριθμός από πλαστά ασφαλιστήρια αυτοκινήτου κυκλοφορούν στην αγορά, εξαπατώντας ανυποψίαστους οδηγούς. Κάθε οδηγός λοιπόν, οφείλει να ενημερωθεί σχετικά και να προστατεύεται από τυχόν απάτες.

  Κατά την οικονομική κρίσης η αναζήτηση φθηνού ασφάλιστρου δημιούργησε πολλά προβλήματα στον κλάδο των ασφαλειών και ένα μεγάλο ποσοστό από ανασφάλιστα αυτοκίνητα. Επιτήδειοι βρήκαν, συνεπώς, την ευκαιρία και έβγαλαν στην αγορά  πλαστά συμβόλαια. Διαδικτυακές διαφημίσεις με πακέτα ασφαλίστρων σε πολύ χαμηλές  τιμές δελέασαν τους οδηγούς, οι οποίοι έδιναν τα στοιχεία τους, κατέθεταν χρήματα και λάμβαναν ένα συμβόλαιο χωρίς καμία υπόσταση. Λάμβαναν  ένα πλαστογραφημένο χαρτί από επώνυμη ασφαλιστική εταιρεία.

  Πιο το αποτέλεσμα των πλαστών ασφαλιστηρίων

  Δεδομένων των παραπάνω, ένα μέρος των αυτοκινήτων που κυκλοφορεί παραμένει ανασφάλιστο χωρίς να το γνωρίζουν οι οδηγοί τους, έως τη στιγμή που θα εμπλακούν σε κάποιο τροχαίο ατύχημα και καθώς είναι ανασφάλιστοι αντιμετωπίζουν ποινικές κυρώσεις. Πολλές τέτοιες απάτες αποκαλύφθηκαν το προηγούμενο διάστημα μέσω της ηλεκτρονικής διασταύρωσης στοιχείων, καθώς οι ιδιοκτήτες πλήρωσαν το πρόστιμο που προβλέπεται, ενώ σε κάποιες άλλες, οι ιδιοκτήτες οχημάτων έμπλεξαν σε μεγάλες περιπέτειες.

  Για παράδειγμα, ενεπλάκησαν σε ατυχήματα με σωματικές βλάβες και σοβαρές υλικές ζημιές και βρέθηκαν ανασφάλιστοι να χρωστούν τεράστια ποσά. Επίσης, υπάρχουν και περιπτώσεις που οι οδηγοί δεν έμαθαν ποτέ πως είχαν στα χέρια τους ένα ανύπαρκτο ασφαλιστήριο, αλλά όταν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν εκ νέου με τον υποτιθέμενο ασφαλιστή εκείνος ήταν άφαντος.

  Πως μπορείς να το ελέγξεις

  Ο οδηγός όμως, έχει την δυνατότητα να ελέγξει τη γνησιότητα του ασφάλιστρού του μέσω της εφαρμογής πατώντας εδώ. Εκεί, αφού συμπληρωθεί ο ΑΦΜ, ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματός και ο κωδικός ασφαλείας, ελέγχεται το ασφάλιστρο.

  asfaleiesxatz  espa
  espa