ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΦΘΗΝΑ ΤΩΡΑ

Ασφάλειες αυτοκινήτου , μηχανής, φορτηγού, ταξί, ζωής, κατοικίας ,επιχείρησης

   

  ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

  asfaleia epixirisis

  ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

  Το ασφαλιστικό γραφείο της Κ. Χατζηγεωργίου Έφης σας παρουσιάζει την καινούρια ιστοσελίδα του. Η ιστοσελίδα της επιχείρησής μας δημιουργήθηκε με στόχο να μπορεί να σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ασφαλιστικές υπηρεσίες αλλά και τις λογιστικές υπηρεσίες του γραφείου μας.

  Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να λάβετε προσφορές για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, της μηχανής σας, του φορτηγού σας ή του ταξί σας από τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας online. Έτσι πηγαίνοντας στην σελίδα της online ασφάλισης μπορείτε να επιλέξετε τη χρονική διάρκεια της ασφάλειας που επιθυμείτε καθώς και υπηρεσίες που θέλετε και να ολοκληρώσετε online την ασφάλιση σας.

  Στο Blog της ιστοσελίδας μας μπορείτε να βλέπετε ενδιαφέροντα άρθρα αλλά και νέα της επιχείρησής μας, έτσι ώστε να μένετε πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τα ασφαλιστικά αλλά και λογιστικά νέα.

  Τέλος μόνο για την πόλη της Καβάλας όπου έχει έδρα το ασφαλιστικό μας γραφείο έχουμε δημιουργήσει μια σελίδα ασφαλιστικών προσφορών τις οποίες μπορείτε να κάνετε στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

  asfaleiesxatz  espa
  espa