ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΦΘΗΝΑ ΤΩΡΑ

Ασφάλειες αυτοκινήτου , μηχανής, φορτηγού, ταξί, ζωής, κατοικίας ,επιχείρησης

   

  Τρίμηνη Ασφάλεια: φθηνή ή όχι;

  τρίμηνη ασφάλεια-συμφέρει;

  Τρίμηνη Ασφάλεια: φθηνή ή όχι;

  Τρίμηνη ασφάλεια: φθηνή ή όχι

  Μέσα στο δύσκολοτρίμηνη ασφάλεια-συμφέρει; οικονομικό περιβάλλον που διανύουμε όλο και περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας μιας τρίμηνης ασφάλισης. Έτσι όλο και περισσότεροι στρέφονται στην τρίμηνη ασφάλεια προσπαθώντας να μειώσουν τα έξοδά τους. Φαινομενικά αυτή η περίπτωση είναι συμφέρουσα αφού έχει μικρό κόστος, είναι όμως;

  Συμφέρει;

  Πιθανώς όχι. Η αίσθηση του μικρού κόστους και άρα της φθηνότερης τιμής τελικά δεν είναι πραγματικότητα. Αν υπολογίσουμε το κόστος δύο τρίμηνων θα διαπιστώσουμε πως είναι φθηνότερη η εξάμηνη ασφάλιση αυτοκινήτου ή οποιαδήποτε άλλου οχήματος ή μηχανής.

  Όταν πρόκειται για εξοικονόμηση χρημάτων η καλύτερη επιλογή ασφάλισης είναι η ετήσια ή η εξάμηνη ασφάλεια γιατί προσφέρεται έως και 20% φθηνότερη.

  Επιλέγοντας την τρίμηνη ασφάλεια θα πληρώσετε τέσσερεις φορές το χρόνο, διακινδυνεύοντας να πληρώσετε περισσότερα από ανανέωση σε ανανέωση, αφού τα ασφάλιστρα μπορεί να αυξηθούν.

  Βρείτε λοιπόν την καλύτερη προσφορά για οποιοδήποτε όχημα και σύγκρινε την τιμή. Η διαφορά μπορεί  και να σας αλλάξει γνώμη!

  trimini asfaleiaΔεν έχετε τα χρήματα για εξάμηνη ασφάλεια;

  Αν ο λόγος που σκέφτεσαι την λύση μιας τρίμηνης ασφάλειας είναι ότι μπορείς να πληρώσεις το κόστος, κάνεις λάθος. Πλέον κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να πληρώσουν την ασφάλειά τους με άτοκες δόσεις με τη χρήση της πιστωτικής  τους κάρτας. Έτσι μπορείς να επωφεληθείς από μια πιο οικονομική προσφορά απλά χρησιμοποιώντας την κάρτα σου!!!

  Τώρα μπορείς να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα!!! Το ασφαλιστικό  γραφείο Χατζηγεωργίου θα είναι δίπλα σου για οποιαδήποτε διευκρίνηση!!!

  asfaleiesxatz  espa
  espa